Bračni par koji je izvršio samoubistvo u Novom Sadu prethodno ubio svoje dvoje djece!?

Sumnja se da je bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo skokom sa solitera, prije toga ubio sopstvenu djecu, saznaje Nova.rs.

Tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu. Portparol PU Novi Sad potvrdio je da je policija pronašla beživotna tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je sinoć izvršio samoubistvo.

“Na poziv policije intervenisala je urgentna lekarska ekipa koja je konstatovala smrt dva muška deteta 2020. i 2023. godište”, navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj za Novu.

Kako je do ove tragedije došlo još nije poznato. Uviđaj je u toku, piše Nova.rs.

Beživotna tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u stanu u Petrovaradinu, a kako se sumnja njihovi roditelji su mladi bračni par koji je juče skočio sa zgrade u Novom Sadu, saznaje i Telegraf.rs.

Podsjetimo, dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako je nezvanično saznala Nova.rs, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M.P.S. (2001), kao i muškarac L.P.S. (1999).

Sumnja se da su ubili mališane u svom iznajmljenom stanu, pa otišli na potpuno drugu adresu da presude i sebi, objašnjava izvor Kurira i dodaje da je identifikacija muškarca i žene bila otežana jer oni kod sebe nisu imali dokumenta.

“⁠Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece”, kaže izvor.

Komšije iz solitera ispričale su da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeći se za ruke, a uskoro su pronađena njihova tijela ispred zgrade, u dvorišnom dijelu.

Prethodni članakDenver predvođen Јokićem ponovo bolji od Lejkersa
Naredni članakMOSTAR – Nestao Bruce Lee