Bilećanin uhapšen nakon što je fizički napao policajca

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 10.09.2021. godine oko 22.30 časova, lišili su slobode lice inicijala R.Č. iz Bileće, jer je tokom kontrole u saobraćaju verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Bileća, 10.09.2021. godine oko 22.30 časova, nakon uočenog prekršaja u sobraćaju, zaustavili vozilo marke „Fiat Punto“, kojim je upravljalo lice inicijala R.Č.

Nakon zaustavljanja lice je izašlo iz vozila i vređalo policijske službenike verbalno, a zatim fizički napalo policijskog službenika M.K. koji zadobija lakše tjelesne povrede. Nakon preduzimanja zakonskih mjera i radnji lice inicijala R.Č. je lišeno slobode. Lice je odavalo znake alkoholisanosti, ali je odbilo da se podvrgne alkotestiranju.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, a nakon kopletiranja predmeta protiv istog će nadležnom tužilaštvu biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Navedeno lice je u 23.30 časova, otpušteno iz prostorija Policijske stanice Bileća zbog upućivanja u Javnu zdravstvenu ustanovu Opšta bolnicu u Trebinju na odjeljenje psihijatrije.

Prethodni članakDodik u Trebinju; Obišao vinariju Vukoje, najavljena proizvodnja masline
Naredni članakSastanak Dodika i mitropolita Јoanikija u manastiru Ždrebaonik