Bilećanin odbio alkotest i udario policajca

Policijski službenici Policijske stanice Bileća, 06.04.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.Š. iz Bileće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „ Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“.

Naime, dana 06.04.2022. godine, oko 21,20 časova u ulici Kralja Aleksandra, opština Bileća, prilikom redovne kontrole saobraćaja od strane policijskih službenika, zaustavljeno je vozilo kojim je upravljalo lice inicijala M.Š.. Nakon kontrole, lice je pozvano da se alkotestira, što je isto odbilo i fizički je napalo policijskog službenika L.N. iz Bileće, udarivši policijskog službenika u prijedelu lijevog ramena zatvorenom pesnicom. Policijski službenici policijske stanice Bileća lišili su slobode lice inicijala M.Š. koje je alkotestirano, i kod istog je ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,55 g/kg. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela .

Prethodni članakBlagovijesi slava Hercegovačke Gračanice i godišnjica upokojenja velikog Dučića
Naredni članakNESVAKIDAŠNJA PRIČA: U MANSTIRU U ŽITOMISLIĆ VRAĆENA VLADIČANSKA MANTIJA KOJA JE OSTALA NETAKNUTA U SPALJENOM MANASTIRU