Banjsko Polje: Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić se nastavlja

Potraga za tijelom ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u mjestu Banjsko Polje kod Bora sinoć je zaustavljena zbog mraka, a pretpostavlja se da će se danas nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo, javlja reporter Tanjuga iz Banjskog Polja.

Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za tijelom djevojčice, zbog čijeg su ubistva juče uhapšene dvije osobe.

Pretpostavlja da se pretražuju druga mjesta, kao i da je juče, osim divlje deponije, gdje su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili tijelo djevojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, S. Ј. u selu Luka.

U kući su, kako javlja reporter Tanjuga, bili i pripadnici Žandarmerije, a pretražili su i salaš dede osumnjičenog, koji se nalazi nekoliko kilometara odatle.

Teren se intenzivno pretražuje na više lokacija, jer, kako je juče rekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih prebacio tijelo sa divlje deponije, gdje su ga prvobitno odnijeli, na drugu lokaciju.

Građani Bora u blizini mjesta gdje se nesreća dogodila pale svijeće za stradalu Danku Ilić, a niko od mještana ne može da vjeruje da je ovo epilog, jer su se svi nadali da je djevojčica oteta i da je živa.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili S.Ј. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili djevojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

Prethodni članakDenver poražen od Klipersa, uprkos tripl-dablu Јokića
Naredni članakIsplata martovskih penzija u Republici Srpskoj 8. aprila