Anastasija otišla na more bez Nemanje: Posjetila destinaciju na kojoj nije bila nekoliko godina (FOTO)

Mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović neko vrijeme je boravila kod izabranika Nemanje Gudelja u Sevilji, nakon toga je neko vrijeme bila u Beogradu, a sada je ponovo spakovala kofere i otputovala i to bez svog dragog.

Naime, Anastasija je otišla na Kipar gdje nije bila nekoliko godina, a na svom Istagram profilu je objavila fotografiju sa plaže gdje je uslikala mjesec i talase.

Anastasija je otišla bez Nemanje, a na Kipru već nekoliko dana borave Veljko i Bogdana Ražnatović koji se redovno oglašavaju na mrežama. Za sada nije poznato da li će im se i Nemanja pridružiti na ovom porodičnom putovanju.

objava Anastasije Ražnatović
FOTO: AZNATOVICANASTASIJA / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Inače, kako je već poznato javnosti, najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović posjeduju luksuznu vilu na Kipru tik uz more.

Kuća od 600 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović njihovi prijatelji.

– Željela sam nešto egzotično, lijepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je donio fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mjesečno otplaćujem – kazala je Ceca jednom prilikom.

 

Pjevačica već godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena djeca su se tamo školovala.

– Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno ljeto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocjen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući – rekla je ranije Ceca

Prethodni članakUnesko poziva na zabranu telefona u školama “Spriječiti ometanje časova i zaštititi djecu od sajber nasilja”
Naredni članak13 požara u HNK: Borba s vatrenom stihijom u Mostaru, Čapljini i Čitluku