ANA BRNABIĆ STIGLA U MOSTAR (foto)

MOSTAR- Predsjednik Vlade Republike Srbije Ana Brnabić stigla je u Mostar gdje su je na Aerodromu Mostar dočekali ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević, konzul Srbije u Mostaru Marija Bakoč, predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Narodne skupštine Republike Srbije Milimir Vujadinović i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara Velibor Milivojević.

Iz Vlade Republike Srbije najavljeno je da će Ana Brnabić posjetiti Nevesinje, Prebilovce i Mostar.
Premijerka Brnabić posjetu će započeti sastankom sa predsjednikom opštine Nevesinje Milenkom Avdalovićem, u zgradi opštine Nevesinje, Cara Dušana 44, u 9.50 časova (slikanje početka sastanka).
U 10.30 časova, Brnabić će obići zgradu Muzičke škole ”Sveti Roman Melod” i Narodne biblioteke Nevesinje, i nakon toga Osnovnu školu ”Risto Proroković” i vrtić ”Sveta Evgenija Carica Milica” gdje su planirane izjave za medije.
U 12.15 časova, predsjednica Vlade Srbije će obići crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen kosturnicu u Prebilovcima.
Nakon toga premijerka će posjetiti Manastir Žitomislić i Muzej manastira Žitomislić.
U nastavku posjete, predsjednica Vlade Srbije će sa gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem obići Stari grad i Stari most u Mostaru, u 15.10 časova.
Brnabić će u Mostaru posjetiti Sabornu crkvu Svete Trojice, u 16 časova i Prosvjetinu školu, gde su planirane izjave za medije.
Nakon toga će u 18 časova otvoriti kulturnu maniFestaciju 102. Šantićeve večeri poezije koje organizuju SPKD ”Prosvjeta” Gradski odbor Mostar i SPKUD ”Gusle”.

Prethodni članakVrijeme sunčano, temperatura vazduha do 29 stepeni
Naredni članakPorodično nasilje u Bileći