Aluminij Industrija najbrže rastuća firma u Adrija regiji

Aluminij Industrija je prepoznata kao najbrže rastuća tvrtka u Adrija regiji.

Ova titula odražava izvanredan rast prihoda u posljednje tri godine i svjedočanstvo je marljivog upravljanja kompanijom i nepokolebljive predanosti njezinog tima, saopšteno je iz Aluminij Industrije.

”Sa stalnim rastom prihoda, Aluminij Industrija ne samo da predvodi tržište već i kontinuirano podiže standarde industrije, isporučujući kvalitetne proizvode i usluge s niskim udjelom ugljičnog otiska koji nadmašuju očekivanja kupaca. Time se naglašava posvećenost Aluminija vrhunskom kvalitetu i naprednom razmišljanju u svojoj proizvodnji.

Amir Gross Kabiri, izvršni direktor Aluminij Industrije izjavio je da ovo postignuće nije samo prekretnica već je i polazišna tačka za daljnji rast i razvoj Aluminij Industrije.

”Naša vizija je biti vodeća kompanija ne samo u rastu prihoda već i u održivosti i inovacijama. Dok nastavljamo s globalnim širenjem, naš fokus ostaje na stvaranju održivih rješenja i izgradnji dugoročnih odnosa s našim kupcima i zajednicom. Ovo priznanje potiče našu predanost postavljanju novih standarda u industriji i pozitivnom doprinosu gospodarstvu Bosne i Hercegovine, podržavajući njen put prema integraciji prema Europskoj Uniji”, istakao je Kabiri.

Opremljena najmodernijom opremom i strateški smještena uz dobro razvijenu mrežu cesta, željeznica i morskih luka, Aluminij Industrija ističe se kao vodeći evropski proizvođač aluminija. S proizvodnim kapacitetom od 250,000 MT, te poslovanjem na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Azije. Aluminij Industrija, članica  M.T. Abraham Grupe, globalni je lider u aluminijskoj industriji, fokusirana na proizvodnju s niskim nivoom ugljičnog otiska i jačanje svoje pozicije na čelu globalnih tržišnih trendova i inovacija.

 

Prethodni članakLaketa: Više krivičnih djela prošle godine
Naredni članakPROFESORKA IZ SARAJEVA IZAZVALA BURU U JAVNOSTI: “Slavite 1. mart, a smeta vam 9. januar”