Aleksandra Prijović stiže u Mostar – koncert ispod Starog mosta?

U manje od 24 sata regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu te objavila plan nastupa za 2024. godinu.
Sudeći po njenoj objavi, planiran je koncert u Mostaru u 2024. godini. Najavila je kako će se navedeni koncert održati ispod Starog mosta.
”Moram se prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte za i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15.2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo, naravno da što je veći broj koncerta je veći uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali evo onda se dogodio Osijek. Niko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve”, poručila je Prijović svojim obožavateljima putem EXTRA FM -a.
Turneja od Istoka do zapada ostaće upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima, te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.
U znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila poklon.
”Željela sam poslije ovako uspješne godine zahvaliti mojoj publici, jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najljepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da izađe jedna pjesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pjesma izlazi 31.12. navečer, jedva čekam da je čujete, evo otkriću vam i naziv pjesme – Poslednji kabare”, istaknula je.
Prethodni članakZemljotres u Banjaluci
Naredni članakTragičan kraj još jedne potrage: Kod Jablanice se ubio 53-godišnjak