AGONIJA SE NASTAVLJA Tijela ubijene Danke Ilić (2) nema, policija provjerava NEPRISTUPAČNA MJESTA

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić (2) iz Bora traje već danima, a sada se provjeravaju svi šahtovi i rezervoari koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i vještački sistemi za navodnjavanje, jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP “Vodovod” i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Banjsko polje je u prvim danima potrage za Dankom Ilić bilo ključno mjesto, piše Blic.

Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca spasilaca do kasno u noći je neprekidno tragao za djevojčicom. Oni su pregledali šumu i svaki pedalj Banjskog polja – od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahta.

FOTO:  FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
FOTO: FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Ubistvo Danke Ilić šokiralo je Srbiju i region, a osumnjičene – Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića koji su radnici JKP “Vodovod” uhapsili su.

Dragijević je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je udavio djevojčicu, a da su mu u premeštanju tijela pomogli otac Radoslav i brat Dalibor koji je takođe radio u JKP “Vodovod”.

Uprkos priznanju Dejana da je izvršio ubistvo i Dalibora da je bratu pomogao u sakrivanju tijela, još uvijek nije poznato gdje je sakriveno tijelo djevojčice.

Dalibor je u međuvremenu preminuo u policijskoj stanici tokom zadržavanja, a policajci se danima nalaze ispred porodične kuće Dragijevića u kojoj je sada ostala samo Dejanova majka Svetlana.

Prvo je cisterna ispraznila septičku jamu u njihovom dvorištu u selu Zlot, potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu.

I dvorište komšinice porodice Dragijević su policajci pregledali – od septičke jame pa do bunara. U tome im je pomogao i pas.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Prethodni članakĐurđev: Sastanci čelnika Srbije i Srpske gotovo na sedmičnom nivou su dokaz da smo u mentalnom smislu prevazišli Drinu kao granicu!
Naredni članakNjemačkoj trenutno nedostaje 600.000 stanova: Građevinskim kompanijama za rješavanje STAMBENE KRIZE potrebno 23 milijarde evra