“A kad jednom i ti kreneš putem koji sve nas čeka” Otac Mateja Periša neutješan, oglasio se EMOTIVNOM PORUKOM

Otac mladog Splićanina Mateja Periša (27), Nenad, oglasio se potresnim riječima na svom Fejsbuk profilu i obratio se svom sinu koji se uoči dočeka 2022. godine utopio u Beogradu.

A kad jednom i ti kreneš putem koji sve nas čeka, svjetlo pravo nad tom stazom vodiće te do daleka, obasjaće tvoje lice, srećan bićeš, on te čeka, tad ćeš vidjeti sjaj u oku nekog svog iz daleka – objavio je Nenad Periš.

 

Ispod ove objave komentari su se samo nizali:

“Pokoj vječni udeli im Gospodine, i čuvaj ih u tvom nebeskom kraljevstvu”; “Šaljem zagrljaj podrške”; “Želim svu snagu Gospoda Vama”, “Naš plavi anđele”; “Voljeni nikada ne umiru i vječno ostaju u našim srcima” – neke su od mnogih riječi podrške za Matejevog oca.

Podsjećamo, poslije potrage koja je trajala čak 139 dana, u Dunavu kod Ade Huje pronađeno je tijelo 27-godišnjeg Splićanina za kojim su policija, ali i cijeli Beograd i Srbija, tragali još od kobne noći između 30. i 31. decembra 2021. Posljednji put viđen je ispred kluba “Gotik” gdje je bio sa društvom iz Splita, odakle je otišao iz nepoznatih razloga.

Periša su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag. Kako je utvrđeno, nije bilo riječ o nasilnoj smrti. Ova strašna tragedija spojila je u bolu i tuzi Beograđane i Splićane, ali i cijeli region.

Prethodni članakSajt Vlade opet radi: Ovako je Srpska doskočila američkim sankcijama
Naredni članak„Srpska je izložena velikim pritiscima i važno je da postoji neko ko nas razumije“ Perović najavio odlazak Dodika kod Putina