Kćerka Miše Kovača u raljama droge: Učinio je sve da ne izgubi još jedno dijete

Ivana Kovač, kćerka poznatog pjevača Miše Kovača i nekadašnja članica “Magazina”, iza sebe ima tešku životku priču, puno boli, ali i iskustvo sa narkoticima. Srećom, Ivana se izvukla iz svega i danas se bavi muzikom i uživa sa partnerom sa kojim ima kćerkicu. Daleko je od skandala i burnog života, a po komentarima mnogih, prava je ljepotica, prenosi Blic.

 

 

 

Utjehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primijetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želio da izgubi još jedno dijete, Mišo je činio sve kako bi se ona izvukla.

Ivana je počela da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem 90-ih. Upravo neposredno nakon što je njen otac navodno pokušao da se ubije. Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želio je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasili. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i brata Edija, koji je poginuo.

 

 

Bila je dvije godine u komuni u kojoj se liječila od ovisnosti.

 

“Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan”, rekla je svojevremeno Ivana.

 

Izvor: Blic