Zlatan Ibrahimović ne želi ostati u ovakvom Milanu

Navijači Milana imaju još jednu novu brigu, nakon velikih problema koji vladaju u njihovom gradu usljed pandemije koronavirusa. Kao da situacija u Lombardiji nije dovoljna, klub iz Milana nikako da se ustabili. Dok neki u ovoj situaciji s koronavirusom utjehu mogu tražiti u maštanju o nastavku nogometne sezone, milanisti se drže za glavu. 

Još prije velike zdravstvene krize i prekida prvenstva, u Milanu je došlo do razmirica u vodstvu kluba. Zbog neslaganja sa Ivanom Gazidisom, prvim operativcem kluba, Zvonimir Boban je otišao, a blizu toga je bio i Paolo Madini. Ipak, najveća moguća briga navijačima bi bio odlazak Zlatana Ibrahimovića.

– Ibrahimović se nalazi u Švedskoj, gdje čeka rasplet ove nogometne sezone. Ako se ona ne nastavi, Ibra se vjerovatno više neće ni vraćati u Milan, a razlog je upravo spomenuti Gazidis, piše „Gazzetta dello Sport“.Prema onome što su objavili, takav Milan, nikako nije po volji Ibrahimoviću. On je spreman okončati karijeru, prije nego što bi produžio ugovor i ostao u klubu gdje je mnogo toga prepušteno na volju Gazidisu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password