Zdravko Čolić stiže u Mostar!

Najveća regionalna muzička zvijezda, popularni Zdravko Čolić  održaće koncert u Mostaru 21. juna 2019. godine, saznaje  Bljesak.info iz PS Produkcije koja organizuje koncert.

Čolić će održati koncert na stadionu pod Bijelim brijegom u sklopu turneje “Ono malo sreće“.

Aktuelni album Zdravka Čolića „Ono malo sreće“ u izdanju dviju najvećih diskografskih kuća u regiji PGP RTS i Croatia Records, bio je među najprodavanijim albumima.

Takođe je izabran i za album 2018. godine, na portalu  „Eurovision on top“ na osnovu glasova posjetilaca koji okuplja fanove „Pjesme Evrovizije“ . U obrazloženju portala navodi se da je „album godine klasično djelo koje se smatra remek-djelom, a svaki fan ‘Evrosonga’ bi ga trebao imati na svojoj polici.
Album čiji su izlazak nagovijestili singlovi „Mala“, „Šljive su rodile“ i „Kuća puna naroda“ još je jedno vrijedno diskografsko izdanje s pjesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damir Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni suradnik, Nikša Bratoš. Koncenrtna turneja „Ono malo sreće“ po ko zna koji put potvrdiće status Zdravka Čolića kao miljenika publike i čarobnjaka iz čije muzičke radionice nastaju vječni hitovi, bezvremenske pjesme koje će pratiti dugi i glasni aplauz.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password