(VIDEO) NIČEG NIJE BILO IZMEĐU NAS! Poslušajte novu pjesmu Zdravka Čolića

Pjesma „Ničeg nije bilo između nas“, koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Novi spot  možete pogledati na zvaničnom Youtube kanalu  Zdravka Čolića.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović,  aranžman Nikša Bratoš ,uradi upravo na filmski način.

 – Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u  Zdravkovim spotovima.Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvjesnosti- kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

 – Prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot  i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“ , Zdravko Čolić održaće koncerte  u Zagrebu  Arena (20.oktobar) ; Tuzli Dvorana Mejdan (3.novembar) ;  Skoplju Arena Boris Trajkovski ( 10.novembar).

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password