Vaterpolo selekcija Srbije pripremat će se u Trebinju

Vaterpolo reprezentacija Srbije nakon otvaranja zatvorenog bazena u Trebinju vršiće pripreme u našem gradu, a u čast otvaranja ovog sportskog kompleksa srpska selekcija će u njemu odigrati prijateljski meč, dogovoreno je nakon sastanka gradonačelnika Mirka Ćurića i selektora vaterpolo reprezentacije Srbije Dejana Savića.

Ćurić je istakao da su Savić i njegovi saradnici iz Vaterpolo saveza Srbije dali punu podršku afirmaciji ne samo vodenih, već svih sportova koji se igraju u Trebinju.

“To nam je veoma važno, posebno kada podrška dolazi od sportskih velikana kakav je gospodin Savić”, naveo je Ćurić.

On je istakao da će Sportsko društvo “Leotar” i Sportsko privredno društvo “Radnički2 iz Kragujevca u narednom periodu potpisati memorandum o saradnji.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije i proslavljeni vaterpolista Dejan Savić rekao je mu je veoma drago što je došlo do ovog dogovora.

“Volim Trebinje, volim Republiku Srpsku. Vidimo se”, naveo je Savić.

Osim Savića, sastanku u trebinjskoj Gradskoj upravi prisustvovali su i član Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije i proslavljeni vaterpolista Jugoslav Vasović i predsjednik Sportskog društva “Radnički” iz Kragujevca Srećko Otović.