Utopila se 19-mjesečna kćerka Bodija Milera

Kćerka slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobjednika Bodija Milera utopila se u bazenu, javlja „Associated Press“.

Lokalne vlasti u Oranž Kauntiju (Kalifornija) potvrdile su da je Emelin Miler, koja je bila stara samo 19 mjeseci, preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Koto de Kazi, nije uspjela oživjeti. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga, javlja „USA Today“.

„Potpuno smo uništeni“, napisao je Miler na Instagramu u ponedjeljak naveče, pa dodao:

„Nikad u milion godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njena ljubav, njeno svjetlo, njen duh nikad neće biti zaboravljeni. Naša mala djevojčica voljela je život i živjela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša porodica moli za privatnost u ovim bolnim trenucima“, napisao je Miler.

Bodi Miler i Morgan Bek, profesionalna odbojkašica na pijesku i manekenka, vjenčali su 2012. godine. Njihov sin, Edvard Neš Skan Miler, rodio se 2015. godine.

Miler je na Vaskrs objavio kako njegova supruga očekuje još jedno dijete oktobru. Miler ima i dvoje djece iz ranijih veza.

Američka skijaška reprezentacija i američki snoubord tim izrazio je saučešće Mileru i njegovoj porodici.

Miler je najuspješniji američki skijaš u međunarodnim takmičenjima. Više puta osvojio je Svjetski kup, a na troje zimskih Olimpijskih igara osvojio je šest medalja, od čega jednu zlatnu.

Index.hr

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password