UBIO BIVŠU ŽENU, JER JE DOBILA POLA KUĆE! Stravičan porodični zločin u Karavukovu kod Odžaka!

Branko Manić (50) juče je pištoljem ubio bivšu suprugu Violetu (50) ispred kuće njene majke u Karavukovu kod Odžaka! Pomahnitali Branko izrešetao je nesrećnu ženu sa nekoliko hitaca nakon što je ona na sudu dobila vlasništvo nad polovinom porodične kuće, oko koje su se sporili posle razvoda. Posle stravičnog zločina Branko je mirno sačekao policiju i predao se.

Čekao je da se vrati
Komšinica Manića ispričala je da se ubistvo dogodilo oko šest sati ujutro ispred kuće u Ulici Svetozara Miletića, gde je Violeta od prije dve godine, posle razvoda, živjela sa svojom majkom.


– Čula sam da se u nedjelju vratila iz Njemačke, gde je povremeno odlazila da radi kao njegovateljica starijih ljudi. Branko ju je, po svemu sudeći, čekao da se vrati kući i da joj presudi. Violeta se razvela od nasilnog Branka prije dvije godine jer ju je muka natjerala na to. Trpjela je strašnu torturu, ali je ćutala o tome, zbog djece… Selo je ovo, bojala se osude okoline. Međutim, iako smo svi znali da je Branko prgav i nasilan, nisam očekivala da će ovakvo zlo da napravi – priča šokirana komšinica.


Prema njenim riječima, Violeta i Branko su se posle razvoda sudili oko podjele zajedničke kuće u Karavukovu.
– Sud je nedavno donio presudu po kojoj je Violeti pripala polovina kuće, što Branko nije mogao da podnese. Smatrao je da on ima pravo na tu kuću jer je ostao da živi u njoj posle razvoda, dok se Violeta preselila kod svoje majke – kazala je komšinica.

Nije se žalila policiji
Violetina prijateljica je ispričala da Manići imaju dvoje odrasle djece, sina i ćerku, koji takođe žive u Karavukovu sa svojim porodicama.


– Djeca su im divna, lijepo vaspitana, vrijedna i ljubazna. I Violeta je bila takva, vrijedna, tiha i mirna, prema svima ljubazna i blagonaklona. Radila je u fabrici, a kad je ta firma propala, Violeta je prodavala plastične proizvode na pijacama. Mučila se da zaradi neki dinar za svoju djecu, ništa joj nije bilo teško. Za Branka niko u selu nema lijepe riječi. Svi znaju da je mučio i maltretirao nesrećnu ženu tokom braka i da je ona samo čekala da djeca odrastu i odu kako bi ga i ona napustila, jer više nije mogla da trpi njegovu prijeku narav i nasilje – kaže ona i dodaje da se Violeta, bez obzira na sve što je trpila u braku, nikada nije obraćala policiji za pomoć:


– Valjda se stidila da prijavljuje muža, zbog djece… Evo šta je jadna sad dočekala… Konačno se usudila da ga napusti, a on ju je ubio. 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password