TREBINJE – POLICIJA PRONAŠLA OSOBU KOJA JE IZAZVALA POŽAR

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su otkrili da je lice inicijala D.S. iz Trebinja izazvalo požar u naselju Banjevci u Trebinju.


”Policijskoj stanici Trebinje, 28. jula 2020. godine, oko 13 časova prijavljeno je da je izbio požar u naselju Banjevci, grad Trebinje. Policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave izašli na lice mjesta. Preduzimanjem svih mjera i radnji policijski službenici su otkrili mjesto nastanka požara kao i uzrok. Nakon tih saznanja Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.
U saradnji sa postupajućim tužiocem policijski službenici su nastavili da realizuju mjere i radnje iz svoje nadležnosti koje su rezultovale otkrivanjem lica koje je izazvalo požar”, saopšteno je iz PU Trebinje.


Policijska uprava Trebinje apeluje na sve građane istočne Hercegovine da ne pale otpad, ne čiste poljoprivredne parcele bez obavještavanja vatrogasno-spasilačke ekipe i preduzimanja svih preventivnih mjera kako se vatra ne bi nekontrolisano širila i ugrozila kako ljudske živote tako i materijalna dobra građana.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password