Trebinje na prestižnom sajmu u Moskvi

Trebinje je jedini grad iz Republike Srpske koji učestvuje na 26. Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, na jednoj od najprestižnijih turističkih smotri u svijetu, rekao je direktor trebinjske Turističke organizacije Marko Radić.

On je naveo da Trebinje na ovoj manifestaciji, koja je juče otvorena, učestvuje u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije Republike Srpske.

– Turistička ponuda našeg grada predstavljena je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što nailazi na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije – rekao je Radić.

On je istakao da je, okviru programa predstavljanja Republike Srpske, na ovom sajmu danas realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja za ciljanu publiku, u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja.

Međunarodni sajam turizma u Moskvi biće završen sutra.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password