Teo: Mislim da će svi biti u reprezentaciji, a ako sa nekim treba da razgovaram…

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije rekao je za sajt Fibe da očekuje da ekipa bude u najjačem sastavu na Svjetskom prvenstvu u Kini. Teodosić je dodao da prvenstveno svi treba da zdravi dočekaju kraj sezone.

Iako nije želeo mnogo da komentariše šanse „orlova“, vjeruje da će uz dobar pristup doći i odličan rezultat.

„Prvi cilj je da budemo zdravi za pripreme. Što se tiče Svjetskog prvenstva, sada je rano da se govori o medaljama i plasmanu na Olimpijske igre. Ali već sam isticao, ako budemo igrali kako umijemo i borili se koliko možemo, ostvarićemo dobar rezultat“, rekao je Teodosić za sajt Fibe.

Mnogo se prethodnih nedelja priča i o Nikoli Jokiću, koji nije siguran da li će nastupati za nacionalni tim, pošto je propustio prethodna dva velika takmičenja.

„Vjerujem. Nadam se da neće biti povreda ove godine i da takvih problema nećemo imati. Mislim da postoji šansa da svi budu tu.“

Plejmejker Srbije je istakao da će sa svakim saigračem razgovarati, ako za to bude bilo potrebe, ali da to neće iznositi u javnost.

„Ako nešto treba sa nekim od saigrača da razgovaram, naravno da ću to uraditi, ali to će biti među nama. To je način na koji rešavamo stvari, ne činimo to javno.“

Teodosić je 7. februara dobio otkaz u Los Anđeles klipersima i čitav drugi deo sezone će provesti bez profesionalne košarke – nešto na šta apsolutno nije navikao.

„Neobično je, nisam navikao na ovakvu situaciju. Potpuno je novo iskustvo za mene, ali se nadam i posljednje. Tako je kako je. Dovoljno sam se odmorio i sada je vreme za rad. Moram da se koncentrišem na treninge, na košarku, da slobodno vrijeme pre pripreme iskoristim kako bih počeo na najbolji mogući način“, zaključio je Teodosić.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password