TADIĆ BIJESAN NA SUDIJU “Fudbal nije moguće igrati sa devetoricom”

Najluđu utakmicu u sezoni odigrali su fudbaleri Čelsija i Ajaksa. Holanđani su vodili 4:1, a onda su u jednom napadu dobili dva crvena kartona, kao i penal koji je sviran u korist Engleza. Primili su tri gola i na kraju uspjeli da izdrže na 4:4.

Dušan Tadić, kapiten Ajaksa, nije usepo da sakrije emocije nakon meča, pa je uprkos činjenici da UEFA ne toleriše previše komentare koji su upućeni sudijama, ipak odlučio da govori o Italijanu, Đanluki Rokiju.– Moramo da budemo bijesni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumijem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumem – poručio je Tadić.

Potvrdio je reprezentativac Srbije da ovakvu utakmicu nije do sada doživeo i tvrdi da je Ajaks zaslužio pobedu.

– Da li sam ovo nekada doživeo? Ne, nikada. Moram još da pogledam obje situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Poslije toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobijedimo večeras – zaključio je Dušan Tadić

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password