Stih vrijedan 100.000 eura: Ovo je najskuplja pjesma Marine Tucaković

Ne postoji velika muzička zvijezda kojoj Marina Tucaković nije napisala pjesmu. Ona na našem estradnom nebu važi za ženu koja je više od čuvenog tekstopisca. Marina je stvorila mnoge muzičke zvjezde, a usput postala prijatelj sa njima, kao i čuvar mnogih VIP tajni.

Iako su se mnogi vjerovatno pitali koja je pjesma, u moru čuvenih hitova, najbolje prošla kod publike i Marini donijela najveći priliv zarade, ta informacija nije bila poznata javnosti. Ipak, naša poznata pjevačica Neda Ukraden  je u emisiji “Glamur” podelila ovu informaciju sa medijima.

U pitanju je čuvena pjesma pomenute estradne zvjezde pod nazivom “Zora je”, a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra – rekla je Neda u emisiji i tako šokirala javnost.

Ipak, Marina se svojevremeno oglasila povodom ove Nedine izjave:

– Svašta! To što Neda priča je čista laž. Naravno da sam ja napisala pesmu. Ona je prevedena na više jezika i to su bila vremena kad su honorari bili veoma unosni. Što se teksta tiče, stojim iza toga što sam napisala, a Nedi je ta pesma prodala kasetu u rekordnom tiražu – navela je Tucakovićeva, a prenio “Kurir”.

View this post on Instagram

Nešto kao relax…. ✌ #smrsajba

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

Podsjetimo, Marini Tucaković je dijagnostifikovan kancer, a ona ovu bitku vodi kao pravi borac. U teškim danima su joj pored sina Laće, s kojim se udružila zarad pisanja tekstova za novi album Ane Nikolić, podršku pružile i poznate ličnosti sa naše estrade.

–To je ljudski. Toliko je ljudi bilo uz mene, nudili su mi pomoć i oni s kojima se družim, i oni s kojima sam samo radila. Sećam se da sam Amadeus bendu napisala samo jednu pesmu, ali kad sam bila u bolnici, neko od njih je došao i doneo mi veliki buket cveća. Boki 13 je i dan-danas uz mene, Ceca, Jeca, Čola, Željko Mitrović, Željko Samardžić… Ma svi! – rekla je Marina tada.