Stalone se baškari po Hvaru

Glumac Silvester Stalone (Sylvester Stallone, 72) boravi u Hrvatskoj sa suprugom Dženifer Flavin (Jennifer Flavin, 50) i kćerkama Sistin Rouz (Sistine Rose, 21), Sofijom (Sophia, 22) i Skarlet (Scarlet, 17). 

Četvrtak je vesela družina koristila za krstarenje po dalmatinskim otocima. Kćerka Sistin sa svojim je fanovima na Instagramu podijelila fotografiju s broda čiji je najam 260.000 KM sedmično. Osim što su njihovi pratitelji oduševljeni kako izgleda hrvatska obala iz njihovog objektiva, pohvalili su i izgled plavokosih ljepotica. 

– Sretan rođendan mojoj Americi! Žao mi je što nisam s tobom sada, ali obećavam da ću nadoknaditi propušteno kad se vratim – napisala je Skarlet Stalone.

– Divne ste. Svaki put kad objavite novu fotografiju, ne mogu je baš dugo gledati jer bih oslijepila od tolike ljepote. Vidi se da uživate – bio je jedan od komentara.

Jahta koju unajmljuju ima saunu, džakuzi i kino. 

Nakon cjelodnevnog kupanja na jednoj od najljepših plaža Jadrana Zlatnom ratu, porodica je popodnevne sate provela na Hvaru te večerala u poznatom restoranu „Garifulu“, gdje cijene jela mogu iznositi i do 500 KM, a sigurno nisu jeli buraniju, otkriva 24sata.hr.

Porodica Stalone je do sada posjetila Split, otok Drvenik Veli, Šoltu, a trenutno su usidreni na Hvaru. 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password