Solskjaer optužio Real Madrid: „Oni vode kampanju i ušli su mu u glavu“

Ole Gunnar Solskjaer na jučerašnjoj press konferenciji priznao je da mu smeta sve ono što radi Real Madrid kada su u pitanju igrači koje ovaj klub želi dovesti.

Kraljevski klub će ovog ljeta imati pune ruke posla jer se prema totalna promjena igračkog kadra, a Real Madrid već na listi ima mnogštvo fudbalera koje će pokušati dovesti na Santiago Bernabeu.

Jedan od njih je i veznjak Manchester Uniteda, Paul Pogba, koji je nedavno izjavio da mu je želja da jednog dana zaigra za Kraljeve. Španski velikan je odmah reagovao i počeo „spletke“ oko pokušaja da dovedu Francuza na kraju sezone.

Već nekoliko sedmica u sportskoj javnosti se špekuliše da Real svim silama želi dovesti Pogbu, te da su čak privatno već kontaktirali francuskog reprezentativca.

Ovakve stvari se nikako ne sviđaju treneru engleskog kluba Solskjaeru koji je javno kritikovao način na koji Real Madrid pokušava nagovoriti igrače da dođu kod njih.

„Real Madrid vodi kampanju za dovođenje Paula Pogbe i to mi se ne sviđa. Ne znate šta se događa iza kulisa. Ne vidim na njemu neke promjene, ali drugi mi pričaju da se ne ponaša isto i da nije fokusiran 100% na fudbal. Ako mu je Real ušao u glavu onda je to za nas veliki problem“, rekao je norveški stručnjak.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password