SJEĆANJE NA KOBIJA I ĐIJANU Govor Vanese Brajant rasplakao dvoranu (VIDEO)

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dvorani Lejkersa, odvija se ceremonija u znak sjećanja na Kobija i Đijanu Brajant  legendarnog američkog košarkaša i njegovu kćerku koji su, uz još sedam osoba, poginuli u padu helikoptera 26. januara u Kaliforniji.

– Bio je najbolji muž. Volio me više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čovjeka kao što je Kobi. Nije bio samo košarkaš, bio je i umjetnik. Zato su pogođeni svi širom svijeta – izjavila je Brajantova supruga Vanesa o legendi NBA i svjetske košarke, prenosi B92.

Red suza, malo smijeha, pa zatim opet suza. Tako je izgledao “Stejples centar” tokom Vanesinog emotivnog obraćanja koje je završeno porukom za tragično stradale Kobija i Điđi.

– Volio je da bude Đinin košarkaški trener, rekao mi je da je volio da je uspio i Nataliju da nagovori da igra košarku jer bi tako provodili više vremena zajedno, ali je i htio da ona juri svoje snove. Bio je ubijeđen da bi ona bila sjajan plejmejker. Uvijek je pričao Bjanki i Kapri, najmlađim kćerkama da će igrati košarku kada odrastu. Sada neće imati oca i kćerku da ih uče. Ali, mnogo sam srećna što je Kobi čuo kako Bjanka izgovara “dada”. Želim da moje kćerke pamte nevjerovatnu osobu i oca, koja je htjela da buduće generacije postanu bolje. Pisao je najbolje ljubavne poruke, a Điđi je bila poput njega pažljiva. Bilo je tako lako voljeti ih. Bili su duhoviti, blesavi i voljeli su život. Bog je znao da na ovoj planeti ne bi mogli da budu jedno bez drugog. Morao je da ih povede zajedno. Bubu, čuvaj našu Điđi, ja ću Nani, Bibi i Koko. Još uvijek smo najbolji tim. Volimo vas i nedostajete nam Bubu i Điđi. Počivajte u miru i zabavljajte se u raju dok se ne sretnemo ponovo jednog dana. Volimo vas oboje zauvijek.

Pjesmu Kobiju i Đijani posvetila je slavna Bijons.– Ovdje sam jer volim Kobija Brajanta i Đijanu, ovo je jedna od Kobijevih omiljenih pjesama. Pjevajte sa mnom, glasno, da mogu da čuju našu ljubav, rekla je Bijonse danas na komemoraciji Kobija Brajanta i njegove kćerke u Stejpls centru u Los Anđelesu.

Sa nevjerovatnom emocijom je otpjevala numeru “XO” kao i “Halo”, u svečanom žutom odjelu, a tokom nastupa bilo je momenata kada je jedva uspjela da pobijedi suze.

Prije nastupa Bijonse porodica Brajant zahvalila se svima na podršci i rečeno je da bi Kobi, Đijana i prijatelji koji su 26. januara stradali sa njima u nesreći u Kaliforniji, željeli baš ovakav događaj.

Uslijedila je retrospektiva Kobijeve karijere, a momenat kada je na snimku prikazano kako Kobi ljubi kćerkicu Đijanu pored košarkaškog terena jači je od ljubavi.

Čuo se i savjet legendarnog Kobija da naporan rad ostvaruje snove.

Dženifer Lopez je na Instagramu prije odlaska u Stejpls centar na Instagramu pokazala da na noktima ima brojeve 24 i 2 koje su na dresovima nosili Kobi i Đijana.

Džej Lo je na komemoraciji sa Aleksom Rodrigezom i ne prestaje da plače. Tu su i Kim i Kloi Kardašijan, Kreis Džener i Kanje Vest.

Tu su i roditelji Kobija Brajanta Pem i Džon Brajant, prenosi Žena Blic.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password