Severina očajna i na lijekovima nakon što je njen sin pripao ocu Milanu Popoviću

Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom zagrebačkog suda, po kojoj joj je oduzet sin Aleksandar i dodijeljen ocu Milanu Popoviću.

Kako Kurir saznaje, pjevačica teško podnosi što je mališan pripao njenom bivšem partneru nakon sedam i po godina, zbog čega je konstantno na lijekovima za smirenje, ali odlučna da nastavi pravnu borbu.

Bez obzira na to što ima svu podršku i ljubav supruga Igora Kojića, kao i njegove porodice, Seve danonoćno plače.

– Za nju je srušen cijeli svijet. Vjerovatno će morati da porazgovara i sa psihoterapeutom kako bi našla način da se navikne na novonastalu situaciju. Ona se trenutno nalazi u Beogradu, u kući svekra Kebe, zajedno sa suprugom Igorom, koji se od nje ne odvaja. Prijatelji i kolege maksimalno joj pružaju podršku putem poruka i javnih objava na društvenim mrežama i veoma im je zahvalna na tome. Međutim, sve to ne može da nadoknadi vrijeme koje neće provoditi sa sinom. I dalje je u nevjerici i tablete su joj sada neophodne kako bi barem nakratko bila mirnija – otkriva izvor i dodaje da se pjevačica neće predati.

“Bez obzira na presudu, u kojoj, između ostalog, piše da nije puštala dijete u školu 46 dana, da je škola protiv nje podnijela prijavu za zanemarivanje djeteta, kao i da je vrijeđala sudstvo, socijalne radnike i bivšeg partnera, ona smatra da je dobra majka i dat će sve od sebe da ponovo živi sa sinom. Svakodnevno je na vezi sa svojim advokatima, pa će na njihov nagovor uložiti žalbu na presudu, a ako i tu bude odbijena, ići će do najviših sudskih instanci, pa i do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu ako bude neophodno, jer je uvjerena da je u interesu djeteta da i dalje najviše vremena provodi s njom”.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password