Screen Fire Mostar

Digital Video Marketing

Marketing putem facebooka ili klasičnih medija je dobar, ali je li to dovoljno razorno i drugačije da vas odvoji od konkurencije? Vjerujemo da tek inovativno i kreativno miješanje digitalnih i fizičkih medijskih svjetova nudi vašoj tvrtki ili brandu jedinstven način povezivanja sa svojim klijentima i diže prijenos željenog sadržaja na jednu višu razinu. Vidjeli smo to kroz naš projekat VAS , gdje gotovo 2 milijuna ljudi* mjesečno pogleda neki od naših videa te našim klijentima za uloženo vraća višestruko više te je neusporedivo sa ostalim digitalnim i TV video kanalima u regiji u odnosu cijena/učinak.

Ako ste u potrazi za digitalnom marketing kampanjom koja je više privlačna i učinkovita potražite nas. Na jednom mjestu možete objediniti vaše digitalne i offline marketinške kanale počevši od printa, video reklama, facebook i google kampanja , facebook nagradnih igara, email kampanja gdje raspolažemo s infrastrukturom broj 1. u regiji Balkana i još puno toga.

Od obične natuknice ili ideje zajedno s vama produciramo digitalnu stvarnost.

 

*statistički potvrđujemo da u prosjeku naše video animacije imaju 2 milijuna pregleda mjesečno, npr. statistički prosječno svaki hercegovac mjesečno pogleda naših 10 animacija, preneseno u realnost to znači da netko pogleda 200 animacija kroz mjesec dana a netko niti jednom jer nije izložen medijskom kanalu. Stoga je zaključak da se radi o najboljoj vrsti video oglašavanja kakvo je unikatno po više parametara na terituriju EU i Balkana.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password