Šarović: SDS treba da smijeni SNSD sa vlasti, a ne da pravi koaliciju s njima

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da vlast i koaliciju na lokalnom nivou treba da grade sa partnerima a ne sa strankom koja, kako smatra, želi da uništi SDS.

Šarović je naglasio da SDS treba da smijeni SNSD sa vlasti, a ne da sa njima pravi bilo kakvu koaliciju.

„To je jasna poruka svim SDS-ovcima – nema koalicije sa Miloradom Dodikom i njegovim SNSD-om. Svaki SDS-ovac mora da se distancira od ovakve politike koju vode SNSD i Dodik koji bruka i Republiku Srpsku i naš narod“, kazao je Šarović u pisanom saoštenju.

Govoreći o izborima u Bijeljini, Šarović je ponovio da će SDS imati kandidata za gradonačelnika a on mora da bude SDS 100%.

„Svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno da se distancira od politike Milorada Dodika. Taj otklon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Ko je za politiku SDS-a sa nama je, ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika taj nije sa nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sad pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik“, kazao je Šarović.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password