Šabanova udovica napušta vilu vrijednu milion eura

Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića Gordana Šaulić vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdat će navodno jednoj ambasadi za 8.000 eura mjesečno, piše “Kurir“.

Gordana Šaulić već šest mjeseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Kuća, čija je vrijednost milion eura, prepisana je na njihovo troje djece Sanelu, Ildu i Mihajla, a Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj. S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, ona je u dogovoru s djecom odlučila da je da u zakup.

– Goca je u toj kući provela posljednje godine sa Šabanom. Ona se još nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vrijeme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vrijeme ne liječi rane. Njeni najbliži posavjetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim kćerkama i sinu – otkrivaju prijatelji porodice Šaulić.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password