Ruskinja proglašena najboljom manekenkom za kupaće kostime

Iza Irine Šajk nekoliko je teških nedjelja, nakon raskida sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, ali 33-godišnjakinja je upravo imenovana za najbolju manekenku za kupaće kostime na svijetu, ispred Alesandre Ambrozio i Emili Ratajkovski.

Otkriveno je da Irina zarađuje do 60.000 funti po objavi na Instagramu, gdje pozira za brendove kao što su Luj Viton i kultni brend kupaćih kostima Hunza G, prenosi „San“ (The Sun), javlja Index..

Majka jednog djeteta našla se na vrhu ovogodišnje liste „Queens of Swimwear“, koju je sastavila kompanija za proizvodnju veša i kupaćih kostima „Bluebella“ i koja je procijenila koliko zvijezde imaju uticaja na društvenim mrežama.

„Viktorijin anđeo“ Alesandra Ambrozio (38) našla se odmah iza Irine Šajk. Brazilska lepotica prosečno dobije oko 150.000 lajkova po objavi na Instagramu. Ona je ove godine pokrenula svoj modni brend kupaćih kostima GAL Floripa.

Emili Ratajkovski (28), koja ima 23,3 miliona pratilaca na Instagramu, treća je na listi. Uprkos tome što prosječno dobije po objavi oko dva miliona lajkova, za ovu manekenku ne smatraju da ima toliki uticaj, jer veliki dio njenih pratilaca čine muškarci.

Evo i čitave liste:

1. Irina Šajk

2. Alesandra Ambrozio

3. Emili Ratajkovski

4. Ešli Grejem

5. Kendis Svanpol

6. Rouzi Hantington-Vajtli

7. Džasmin Tuks

8. Lais Ribeiro

9. Nina Agdal

10. Lupe Fuentes

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password