Ronaldo u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu imali ni najveći moćnici svijeta

Nema dileme da je poznati fudbaler, ‘faca’ svijeta, te da se ne može odbraniti od obožavalaca, ali tretman kakav je dobio u Dubrovniku nisu dobili ni najveći državnici svijeta.

I dok je ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dik Čenej te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Čarls, fudbalera i njegovu djevojku Georginu Rodrigez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina.

Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj istoriji takav komod pružen je jedino Papi Ivanu Pavlu II.

Podsjetimo, Ronaldo je sa svojom djevojkom Georginom i nekoliko prijatelja  u Dubrovnik doputovao u subotu naveče svojim privatnim mlažnjakom te odsjeo u luksuznoj Vili Šeherezadi.

Fotografijom na svom Instagramu pohvalila se upravo Georgina pozirajući dok se pred njom u daljini prostire Lokrum.

U nedjelju, na Uskrs fudbaler je prijepodne odlučio provesti na obliženjem ostrvu Lopudu gdje je ručao u restoranu Dubrovnik. Po povratku u grad, društvo je odabralo poznati restoran 360 kojeg krasi i jedna Michelinova zvjezdica. No umjesto šetnje uz plažu Banje i Lazarete  do dominikanskog samostana i crkve  unutar gradskih zidina kod koje je smješten  restoran, Ronaldo je odlučio na večeru otići kombijem praćen većim brojem obezbjeđenja.

dubrovački vijesnik

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password