„RIBLJA ČORBA“ U HERCEG NOVOM, DEJAN CUKIĆ U PODGORICI

Građani i mnogobrojni turisti u Crnoj Gori Novu 2019. godinu dočekaće u restoranima, hotelima, kafićima i svojim kućama, ali i na trgovima, uz poznate muzičare iz regiona koji će nastupati u Podgorici, Budvi, Kotoru, Tivtu, Herceg Novom i Baru.
Tivat će slaviti uz Željka Joksimovića i Lepu Brenu, dok će u Herceg Novom nastupiti beogradska rok grupa „Riblja čorba“, a Sergej Ćetković sutra uveče.

Na Škveru će večeras i sutra uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva, biti organizovane žurke.

Budva ove godine organizuje jubilarni 20. doček na trgu ispred Starog Grada, a u prve minute Nove godine okupljene će uvesti Dino Merlin.

Za sutra od 14.00 časova planiran je popodnevni koncert klasične muzike Revijskog orkestra uz Saru Vujošević, Emilija Minića, Marijanu Šovran, Lanu Asiju Dabović, dok će uveče nastupiti „Akademija“, „Partibrejkersi“ i „Van Gog“.

Podgoričani će staru godinu ispratiti koncertom Dejana Cukića koji će na Trgu nastupiti od 21.30 časova, a u Novu godinu uvešće ih grupa „Perper“.

U prvim časovima Nove godine u Kotoru će pjevati Damir Urban, nakon čega će okupljene do jutra u dobrom raspoloženju držati bend M.O.R.T.

U Baru će večeras u 21.00 čas nastupiti bend „Akademija“, a od 23.00 časa nastupa Sergej Ćetković.

Sljedeće veče rezervisano je za grupu „Perper“ i „Plavi orkestar“.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password