Razvode se Jennifer Aniston i Justin Theroux

Holivudski par Jennifer Aniston i Justin Theroux zvanično su objavili da se razvode nakon dvije godine braka, javlja BBC.

Jennifer i Justin su se upoznali na snimanju komedije „Wanderlust“, a odluku o razvodu su zajednički donijeli krajem prošle godine. Razloge za razvod nisu naveli, ali su istakli da će ostati u prijateljskim odnosima.

Četrdesetdevetogodišnja Aniston i četrdesetšestogodišnji Theroux su se vjenčali na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu u Augustu 2015. godine. Prije braka su bili zajedno četiri godine, a vjenčali su se na svom imanju u Bel Airu.

„Mi smo dva najbolja prijatelja koji su odlučili poći različitim putevima kao par, ali se radujemo nastavku našeg prijateljstva. Naravno, ovo bismo uradili privatno, no, s obzirom na to da trač industrija ne može odoljeti prilici da špekuliše i izmišlja, želimo direktno saopćiti istinu. Iznad svega, odlučni smo nastaviti poštovati i voljeti jedno drugo“, navodi se u saopćenju.

Aniston je glumila u kultnoj seriji „Prijatelji“, a pojavila se i u brojnim filmovima među kojima su „Marley & Me“ i „Horrible Bosses“. Ovo je bio njen drugi brak, jer je ranije bila udata za glumca Brada Pitta. Bili su u braku pet godina, a razveli su se 2005. godine.

Justin Theroux je američki glumac, pisac i režiser. Sarađivao je s Benom Stillerom na scenariju za film „Zoolander 2“, a glumio je i u seriji „The Leftovers“.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password