PUČE BRUKA! Španci ogorčeni na Jovića: Ne moraš ni da se vraćaš!

Najpoznatiji sportski list posvetio ogroman prostor srpskom fudbaleru zbog toga što nije poštovao propisani karantin u Beogradu

Na naslovnicu Marke se ne dolazi tako lako… Potrebno je uraditi mnogo na terenu ili nešto veliko van istog. Luka Jović je uradio ovo drugo, ali nažalost u potpuno negativnom kontekstu.

„Izvinjavam se ako sam nekog ugrozio“ – glasi glavni naslov Marke uz fotografije Jovića i Sofije. Dalje u tekstu se prenose svi detalji iz Beograda, a tiču se Jovićevog postupka i krivične prijave koju je dobio napadač Reala zbog nepromišljenog postupka.

Španci navode da je Luka dobio dozvolu klupskih ljekara da napusti Madrid i dođe u Srbiju, ali da je on tamo prekršio propisani karantin i otišao s djevojkom u grad.

Ljudi na Pirinejima u neverici su bili zbog informacija iz Srbije. Nekoliko časova od objavljivanja naslovnice osvanule su stotine komentara na Marki u kojima Španci negoduju zbog ovakvog poteza igrača kraljevskog kluba.

Španske radio-stanice Kadena ser i Kadena kope na svojim sajtovima prenijele su informaciju da će Real pokrenuti istragu zbog ovog poteza svog igrača. Kako im je saopšteno iz Reala, i u klubu su iznenađeni zbog ove situacije koje se desila.

Brojni navijači i građani su ga osudili i čak mu poručili da ne treba ni da se vraća u Španiju nakon ovakvog poteza.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password