Prve slike Kejt, Vilijama i princa su tu: Roditelji blistaju od sreće, a beba je PREKRASNA

Vojvotkinja od Kembridža napustila je sa sinom i suprugom vojvodom od Kembridža porodilište „Lindo Ving“ u Londonu. Zvanično je predstavljena treća kraljevska beba i ove slike obilaze svijet.

Mama nosi crveno-bijelu odjeću, a tata je u odjelu. Nastavila je Kejt ovim tradiciju poziranja ispred porodilišta „Lindo Ving“ u Londonu, ispred kojeg se po tradiciji predstavlja svijetu sa svojim nasljednicama.

❤️

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Ponosni roditelji pozdravili su okupljene. Slike malenog princa slike su dana ovog 23.aprila, baš kao što su prije pet, odnosno dvije godine kada je svijet upoznao princezu Šarlot, odnosno princa Džordža.

Welcome to the family. Thank you everyone for your kind wishes.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kejt inače, odabirom odjeće za prvo predstavljanje svojih beba šalje određene poruke, kada je pozirala sa Džorždem nosila je plavu boju, žutu je odabrala za Šarlot, a crvenu za treće dijete.

Ogroman broj medija okupio se ispred poordilišta u Londonu kako bi ispratio ovaj istorijski trenutak, a prethodno su  mamu i bebu, u društvu vojvode od Kembridža, posjetili  princeza Šarlot koja je srdačno pozdravila okupljene i princ Džordž.

Prve slike princa našle su se i na zvaničnom Instagram profilu Kensington palate, okupiraju brojne profile na Instagramu, a prenose ih i skoor svi svjetski mediji.

Treće dijete Kejt i Vilijama rođeno je samo minut posle 11 časova u Londonu. Njegovim rođenjem napravljen je i istorijski presedan jer iako je dječak, neće na liniji naljedstva prestići sestru Šarlot.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password