Prve Kuzmićeve fotografije iz svog doma. Srpski košarkaš oporavljen

Srpski reprezentativac i igrač Crvene zvezde uživa s porodicom u svom stanu u Beogradu, gde je nastavio kućno liječenje samo dvije nedjelje posle saobraćajne nesreće

Čovjek stijena! Prije samo dvije nedelje cijela košarkaška javnost strahovala je za život Ognjena Kuzmića nakon što je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj. U tim momentima teško da je moglo da se zamisli da će srpski reprezentativac i povratnik u Crvenu zvezdu već sada biti skoro potpuno oporavljen. Na sreću, Ognjen je sve iznenadio svojom jačinom i voljom.

Najnovija fotografija sa Kuzmićevog Instagram profila dokazuje da se košarkaš odlično osjeća i da vodi normalan život bez ikakvih posljedica. Na slici Ognjen uživa u svom domu s njegovim mezimcima, ćerkicom Milanom i sinom Nikolajem.

Kada se danas pogleda Ognjenovo stanje, potpuno nevjerovatno djeluje činjenica da je do prije deset dana ležao u komi sa teškim povredama glave i grudnog koša. Od spoljašnjih povreda ostalo je samo nekoliko ogrebotina, a čak i lice Zvezdinog centra, koje je bilo podvrgnuto operaciji, djeluje potpuno oporavljeno.

Osim ekspresnog oporavka srpskog košarkaša, lijepe vesti stigle su i iz Republike Srpske, gde se Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić, koji je bio sa njim u „poršeu“, takođe nalazi kod kuće, gde je nastavio liječenje.

Tri godine ljubavi
PROSLAVILI GODIŠNJICU

FOTO: INSTAGRAM

Ognjen Kuzmić i njegova supruga Tomiša juče su proslavili tri godine braka. Ovim povodom Kuzmići su na društvenim mrežama podijelili zajedničke fotografije, a u večernjim satima uživali su u trenucima samo za sebe.

Čeka se poslednja kontrola
DO DALJEG BEZ TRENINGA

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prema nezvaničnim informacijama, Ognjen Kuzmić moraće da sačeka posljednju ljekarsku kontrolu i dozvolu doktora kako bi mogao polako da uđe trenažni proces. Dotad, igrač Crvene zvezde moraće da sačeka s ozbiljnijim naporima i još uvijek je nepoznato kada bi mogao da se vrati na teren.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password