PROMOTIVNA KAMPANJA “LJETUJ U TREBINJU” PREMAŠILA SVA OČEKIVANJA

 Prvih 15 dana promotivne kampanje “LJetuj u Trebinju” koju je organizovala Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa hotelijerima ovog grada i podršku gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, zabilježen je odličan odziv i visok nivo interesovanja koji je nadmašio sva očekivanja i projekcije koje su postavljene na početku kampanje.
Iz Turističke organizacije grada Trebinja saopšteno je da je sedam dana prije okončanja kampanje sajt www.ljetujutrebinju.com u okviru koga se nalazi “onlajn” prijava za učešće premašio cifru od 17.000 posjeta iz 40 zemalja svijeta.

Najviše posjeta sajtu pored domaćih zabilježili su korisnici iz zemalja okruženja /Srbija, Crna Gora i Hrvatska/, zatim iz zemalja širom Evrope, ali i iz dalekih prekookeanskih turističkih tržišta Azije /Japan, Kina, UAE i Liban/, Sjeverne Amerike /SAD i Kanada/ i Australije.

Za turističke poklon vaučere u iznosu od 150 KM do sada se prijavilo skoro 7.000 potencijalnih turista /oko 40 odsto/ koji bi Trebinje posjetili u periodu od 5. do 25. jula.

“S obzirom na to da aktuelni trend interesovanja za kampanju znatno premašuje očekivanja i projekcije organizatora, donesena je odluka da se pored prvobitno planiranih 30 emituju i dodijele dodatni turistički poklon vaučeri, a njihov tačan broj biće poznat prilikom objave dobitnika koji će biti poznati u ponedeljak 29. juna, a učesnici u kampanji i cjelokupna javnost će o svemu biti blagovremeno obavješteni i informisani”, navodi se u saopštenju Turističke organizacije grada Trebinja.

U saopštenju se navodi da su kampanju podržale i pojedine javne ličnosti koje su dale svoj doprinos uspjehu dosadašnjeg toka iste, a organizatori se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način učestvovali i dali svoj doprinos afirmaciji i promociji iste, te napominju da je ostalo još samo sedam dana do isteka roka za prijavu.

Stoga pozivaju sve one koji to još nisu da do petka 26. juna popune “onlajn” prijavu na www.ljetujutrebinju.com i uzmu učešće u kampanji “LJetuj u Trebinju”, te na taj način postanu jedan od potencijalnih dobitnika turističkog poklon vaučera za ljetovanje u Trebinju.