“PRIJE ĆE SE RAZVESTI, NEGO VRATITI KRALJEVSTVU” Kladionice trljaju ruke zbog MEGZITA

Nakon jučerašnjeg kriznog sastanka na imanju Sandrigam, koji je kraljica Elizabeta II juče održala sa višim članovima kraljevske porodice o budućnosti kraljevskog para nakon što su objavili da se povlače kao stariji članovi, kladioničari su ponudili više opcija za klađenje vezane za temu o kojoj bruji cijela planeta.

Kladioničari tvrde da će vjerovatnoća biti četiri puta veća da će se princ Hari i Megan Markl razvesti u sljedećih pet godina nego što će se ponovo pridružiti kraljevskoj porodici kao par.

Kvota na to da Megan i Hari postanu finansijski nezavisni u narednih pet godina 1/2. To znači da će onaj ko uloži 100 funti na ovo dobiti 150 funti. Kvota za to da će glumiti u sopstveni rijaliti šou 12/1, a da će se Megan pojaviti u specijalnoj epizodi serije “Suits”, po kojoj je bila poznata prije udaje za princa, kvota je 20/1.

Na ulog od 100 funti na raspad njihovog braka dobitak je 400 funti u kladionici “Paddy Powe”, dok bi isti iznos koji se stavi na to da će se oni ponovo vratiti kraljevskoj porodici donio zaradu od 1.500 funti, piše Dejli mejl.

Kvota na to da će se porodica trajno vratiti u UK je 6/4, dok je manje vjerovatno da će se trajno preseliti u Sjevernu Ameriku – 8/1.

Podsjetimo, nakon jučerašnjeg sastanka, kraljica je objavila saopštenje u kojem je potvrdila da će Hariju i Megan biti dozvoljeno da započnu novi život kao mlada porodica.

– Danas je moja porodica vodila veoma konstruktivnu diskusiju o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja potpuno podržavamo želju Harija i Megan da stvore novi život za svoju mladu porodicu. Iako bismo više voljeli da nastave da ispunjavaju sve obaveze članova kraljevske porodice, poštujemo i razumijemo njihovu želju da vode nezavisniji život. Oni će ostati dragocjeni dio moje porodice. Hari i Megan su nam jasno stavili do znanja da ne žele više da zavise od javnih fodnova. Stoga smo se dogovorili da postoji period tranizcije tokom koga će Saseksovi provoditi vrijeme u Kanadi i Ujedinjenom kraljevstvu. Ovo su kompleksne porodične stvari i za njih je potrebno vrijeme, ali ćemo konačnu odluku donijeti narednih dana – navodi se u saopštenju Bakingemske palate.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password