Pozovite 1458 za pomoć trogodišnjoj Ivani Bjelogrlić

Humanitarni broj za pomoć djevojčici Ivani Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva aktivan je od danas. Pozivom na broj 1458 donirate 1KM za liječenje djevojčice.

Napominjemo da je ovaj humanitarni broj isključivo vezan za korisnike m:tel operatera i da možete pozivati neograničen broj puta.

– Za sada na raspolaganju imamo ovaj broj, a nadamo se uskoro i druge operatere – navode iz udruženja koje pomaže Ivani.

Ivana Bjelogrlić je rođena 25.02.2016. godine kao potpuno zdrava beba.

U septembru 2018. godine nakon bolova u stomaku na koje se žalila, otkriven joj je rak bubrega. Odmah nakon toga uslijedilo je liječenje sa terapijama kao i odstranjenje (operacija 15.11.2018. u Beogradu) zahvaćenog bubrega te nastavak terapija (u Banjaluci).

U septembru 2019. godine Ivana je primila zadnju hemioterapiju nakon čega je otpuštena kući.

Na posljednjem pregledu 06.11.2019. godine nalazi su se pokazali kao loši i to posebno na jetri gdje su se pojavile metastaze.

Ivana hitno treba da ode na liječenje, a svi se nadaju da će to biti klinika u Francuskoj koja je specijalizovana za onkološke bolesti kod djece.

– Do tada molimo Vas telefone u ruke i okrenite 1458 za našu Icu Lavicu – navedeno je na službenoj Fejsbuk stranici za pomoć maloj Ivani.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password