POVRATAK OTPISANIH: Izabrani novi članovi Kantonalog odbora HDZ-a

Danas je pod predsjedanjem Ljube Bešlića, predsjednika Kantonalnog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanskog kantona održana X. izborna skupština na kojoj su izabrani članovi novog saziva ove organizacije.

Izbornoj skupštini je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji se obratio prigodnim riječima zahvalivši dosadašnjem vodstvu HDZ BiH u HNK i predsjedniku Bešliću na dobroj saradnji, kao i postignutim izbornim rezultatima tokom proteklog mandata.

Izborna skupština izabrala je novi saziv Kantonalnog odbora HDZ BiH HNK.

Iz Mostara su izabrani: Miroslav Ćorić, Ludvig Letica, Rafael Gagro, Tomo Sopta, Denis Lasić, Ivana Bešlić, Dalibor Drlje, Dalfina Bošnjak, Gordan Zeljko, Slađan Bevanda i Zoran Landeka.

Iz Stoca: Stjepan Bošković, Daniel Babić, Marija Bošković i Kazimir Raguž, iz Čitluka: Marin Radišić, Stjepan Krasić, Predrag Smoljan i Valentina Bevanda. Iz Neuma: Živko Matuško i Branimir Butigan. Iz Čapljine: Smiljan Vidić, Donko Jović, Mirjana Miličević i Ante Prskalo. Iz Konjica: Ivan Antić, iz Jablanice Ivan Rogić, iz Ravnog: Stana Burić, iz Prozor – Rame Drago Tule, Dragan Meter i Stipo Cvitanović.

U Nadzorni odbor HDZ BiH HNK izabrani su: Zdenka Leženić, Ilija Šego i Ivan Šimunović.

Konstitutivna sjednica novog saziva Kantonalnog odbora HDZ BiH HNK trebala bi se održati u sljedećoj sedmici kako bi se izabralo novo rukovodstvo.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password