POLICIJA ČEŠLJA TEREN:U rukama policije sve više KLJUČNIH DOKAZA

Policija Srpske danima na nogama je zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića.

Uznemireni građani očekuju da će slučaj stravične likvidacije u Banjaluci, kada je život izgubio i jedan od napadača Željko Kovačević, biti što prije riješen, a policija je već, po svemu sudeći, na tragu ubicama.
Jutros su pronađene dvije automatske puške i pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima u opštini Laktaši.


Fotografije sa lica mjesta najbolje ilustruju kako je potraga do ovih ključnih dokaza dovela. Policajci na terenu, češljaju svaki milimetar “sumnjivog prostora”. Zanimljivo je i to da je oružje korišteno u brutalnoj likvidaciji pronađeno u koprivama.

 Oružje je pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim časovima započeli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice. U toku istrage policija je otkrila i da je osoba čiji su inicijali B.Đ, za kojim je raspisana potjernica, pobjegla vozilom ‘golf sedam’ bijele boje registarske oznake 003-K-770.

Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedeno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici – naglasila je načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password