OVO JE MANIJAK KOJI JE UZNEMIRAVAO ŽENE PO NEVESINJU: Bivši vaterpolista već osuđivan za silovanje

U Nevesinju je u posljednjih nekoliko dana na više lokacija manijak uznemiravao žene i pozivao ih u automobil.

Nakon što su žene slučaj počele prijavljivati policiji, službenici Policijske stanice Nevesinje su ga lišili slobode u roku od dva dana i ustanovili da je riječ o Beograđaninu Miljanu Čoloviću (37).


Čolović je bivši vaterpolista Partizana i Crvene zvezde, a uhapšen je zbog krivičnog djela polno uznemiravanje žena.

Top Portal je u posjedu fotografije manijaka koje su skinute sa kamere jednog objekta u Nevesinju.

Prijave protiv Čolovića su u Policijsku stanicu Nevesinje počele stizati tek u nedjelju, kada je jedna Nevesinjka prijavila da ju je dan ranije, u haustoru jedne zgrade, polno uznemiravao nepoznati muškarac.

„Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je ista osoba tokom 6. i 7. septembra na različite načine polno uznemiravala više žena, nakon čega su došli do saznanja da se radi o M.Č. iz Beograda, koji je lišen slobode“, navode iz Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv M.Č. biće dostavljen izvještaj za počinjeno pomenuto krivično djelo.

Miljan Čolović je porijeklom iz Nevesinja, odnosno, iako je rođen u Beogradu, njegovi roditelji su Nevesinjci, pa je povremeno navraćao u zavičaj i, kako kažu Nevesinjci, ni po čemu se nije isticao kada bi dolazio.

Čolović je u oktobru 2017. godine Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno osudio na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice L.R. u njegovom stanu u beogradskom naselju Belvil u novembru 2014. godine.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password