OTAC, MAJKA I BRAT IZA REŠETAKA Djevojčica se porodila u kadi, a onda je otkrivena UŽASNA ISTINA

Majka, otac i brat 11-godišnje djevojčice uhapšeni su u američkoj državi Misuri, nakon što se djevojčica porodila u kadi u svojoj kući, prenose lokalni mediji.

Roditelji djevojčice otpuženi su za ugrožavanje bezbjednosti djeteta, dok se njen 17-godišnji brat sumnjiči za incest, silovanje i sodomiju, piše BuzzFeed News, koji je imao uvid u detalje optužnice.

Policija je pozvana11. februara u bolnicu u Sent Čarlsu nakon što je u ustanovu donesen tek rođeni dječak. Pupčana vrpca nije bila presječena, posteljica nije bila odvojena od djeteta, a tjelesna temepratura bebe iznosila je svega 32 stepena.Bebu su u bolnicu donijeli roditelji djevojčice. Otac je tvrdio da je dijetete njegovo i da ga je na njegovom pragu ostavila žena sa kojom je povremeno imao odnose.

Daljem istragom ubrzo je utvrđeno da je bebu rodila njegova 11-godišnja kćerka, a da je otac bebe zapravo njegov 17-godišnji sin.

Ova roditelja su rekla da nisu znala da je njihova kćerka silovana. Brat je policiji rekao kako je sestru zlostavljao oko 100 puta. Nije mogao da se sjeti kada je počeo to da radi, a takođe tvrdi da nije znao ni da je ona trudna.

Nakon što se djevojčica porodila, roditelji joj nisu obezbijedili ljekarsku pomoć.

Beba, koja je prerano rođena, još uvijek se nalazi u bolnici, a nakon toga o njoj će brigu preuzeti država. Djevojčica se nalazi kod rođaka, dok je ostatak porodice – iza rešetaka, prenosi Telegraf.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password