OPTUŽEN ZA SILOVANJE Baloteli 24. marta na sudu, tvrdi da ga UCJENJUJU

Kada je u pitanju Mario Baloteli problemima nikad kraja. Italijanski mediji javljaju da je zakazano saslušanje fudbalera Breše povodom optužbi javnosti anonimne djevojke zbog navodnog silovanja.

Napadač je u izjavi policiji rekao da ga je djevojka par sedmica prije nego što ga je tužila zvala u želji da se sa svojim advokatom i njim sastane kako bi se dogovorili oko povlačenja optužbe.

Djevojka mu je tada napomenula da bi u zamjenu za sumu od 100.000 evra bila spremna da povuče optužbu za silovanje, što je Baloteli okarakterisao kao klasično ucjenjivanje.Kako nije želio da joj da novac koji je tražila ona je odlučila da ga tuži, prenosi Sportklub.

Kada su se sreli u julu 2017. godine u Nici, ona je tada bila maloljetna, a fudbaler je u izjavi policiji rekao da je jasno pitao da li je punoljetna i ona je tvrdila da jeste, poslije čega su se dva puta vidjeli na njenu incijativu.

Djevojka iz Vićence i njen advokat su 15. januara 2018. godine podigli optužbu protiv Balotelija, a preliminarno saslušanje je zakazano za 24. mart kada će mnoge stvari biti jasnije.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password