Oglasio se čovjek kojeg je pretukao Kalinić i dao neočekivanu izjavu

Dalibor Krković, navijač Crvene zvezde koji se potukao sa glumcem Milanom Kalinićem prije susreta s Partizanom, objasnio je u razgovoru za srbijanske medije šta se zapravo desilo. 

Krković je tokom tuče izvukao deblji kraj jer ga je Kalinić brutalno pretukao, a nakon svega je dao neočekivanu izjavu jer je priznao da je on kriv za incident.

„Iskreno mi je žao zbog svega što se Milanu Kaliniću i meni dešava od nemilog događaja sa vječitog derbija. Da mogu da vratim vrijeme, drugačije bih postupio. Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga. I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i pretjerano“, kaže Krković i objašnjava šta se zapravo desilo:

„Bila je gužva, odjednom su se sva mjesta popunila. Okolo su sjedile porodice sa djecom, u trenutku nema nijedne slobodne stolice. Preplavio me talas nervoze i doživio sam prekid filma. Udario sam Marka. Ne znam šta mi je bilo, nikad tako nisam reagovao. Poslije toga je Milan uzvratio meni, a što je najgore vjerovatno bi većina nas uradila isto. Sada mi je najviše krivo što se sve tako odigralo, što su muški hormoni, utakmica i nervoza, učinili svoje, a niko od nas niji nasilnik“, dodao je on.

Dodajmo i to da je Zvezda na kraju dobila susret protiv Partizana i plasirala se u finale ABA lige.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password