No smoking orkestra počinje turneju u Rusiji

Proslavljeni srpski režiser, glumac, pisac i muzičar Emir Kusturica, večeras će sa svojim bendom No smoking orkestra, održati koncert u Nižnjem Novgorodu i uživo predstaviti pjesme sa aktuelnog albuma „Corps diplomatique“.

Nastup u nekadašnjem Gorkom, prvi je u nizu po Rusiji, a slijede Saratov (17. april), Voronez (19. april), Moskva (20. april), Sankt Peterburg (21. april)…

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je 2016. odlikovao Kustu Ordenom prijateljstva za izuzetan doprinos učvršćivau prijateljstva naroda i popularizaciju ruskog jezika i kulture u inostranstvu, a koliko je Profesor, kako Kusturicu zovu najbliži saradnici, popularan u Rusiji, svjedoči i najava večerašnjeg koncerta u dvorani „Jupiter“:

– Kusturica hrabro brani titulu najveselijeg benda, jer No smoking orkestra može za tili čas da pretvori bilo koji živi nastup u ludu farsu, sa prepoznatljivim balkanskim začinima. Uz pomahnitale ritmove Balkana, rumbe i rokenrola, i isti takav ples na bini, on podstiče čitavu dvoranu da pjeva i igra. Zato dođite po novu dozu pozitivne energije od majstora neiscrpnog entuzijazma.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password