NE PADA IVER DALEKO OD KLADE Nikolina Ristović pokazala 21-godišnju kćerku

Nikolina Ristović (43), svima poznatija kao Pišek, važi za jednu od najatraktivnijih žena na našim prostorima, a da iver ne pada daleko od klade, pokazala je nedavno na svom Instagramu objavivši fotografiju sa svoje dvije kćerke.

Naime, lijepa voditeljka podijelila je simpatičnu porodičnu fotku na kojoj pozira sa kćerkama Hanom i Unom Sofijom, i njihovim psićima.

Publici je posebno za oko zapala 22-godišnja Hana, koja nevjerovatno podsjeća na majku, počev od duge, bujne kose do opštih crta lica. No, ova mlada dama ne samo da je veoma lijepa, već je i veoma pametna i perspektivna.

Ona studira medicinu u Edinburgu, a Nikolina je posjećuje kada god to prilika dozvoljava.

“Lepotice”, “Jako ste zgodne”, “Ali ta vaša kosa…”, “Ne zna se ko je ljepši na ovoj slici”, bili su neki od komentara pratilaca.

Podsjetimo, zgodna Hrvatica Hanu je dobila u vezi sa novinarom Markom Cigojem i to u ranoj mladosti, ni poslije nekoliko godina par je stavio tačku na svoj odnos, a ona je svoju mezimicu podizala sama, piše Blic.

Situacija se promijenila 2012. godine kada je upoznala istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića, sa kojim je već naredne godine razmijenila bračne zavjete u Monte Karlu. Vidoje i Nikolina prije četiri godine dobili su i kćerkicu Unu Sofiju.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password