Napao nevjenčanu suprugu, policija pronašla drogu

BIHAĆ – U Bihaću je policija privela S.S. (40), koji je osumnjičen da je fizički napao nevjenčanu suprugu B.E. (37) i tom prilikom nanio joj tjelesne povrede.

„Policijskoj stanici u Bihaću obratila se B.E. i prijavila da ju je u porodičnoj kući fizički napao njen nevjenčani suprug S.S. Na lice mjesta upućena je policijska patrola koja je uhapsila muškarca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici“, kažu u policiji.

Tokom provođenja kriminalističke istrage, istražitelji su došli do saznanja da prijavljeni u svojoj kući posjeduje opojna sredstva, te je na osnovu naredbe Općinskog suda u Bihaću izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi. Tom prilikom policija je izuzela veću količinu biljne materije koja asocira na opojnu drogu kanabis, a protiv S.S. je podnesen izvještaj Tužilaštvu USK i njega terete za krivična djela nasilje u porodici i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U policiji nisu mogli utvrditi da li je S.S. eventualno bio pod uticajem narkotika u trenutku kada je fizički napao suprugu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password