NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJA TREBINJSKE BOLNICE

 Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u razgovoru sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem istakao je da će svi budući projekti na području ovog grada imati njegovu punu podršku, ali i podršku institucija Republike Srpske, te najavio rekonstrukciju trebinjske opšte bolnice.
Dodik je istakao da će Trebinje uvijek imati podršku jer ovaj grad ima sposobno rukovodstvo sa mnogo energije. 

„Oni su se približili ljudima, grade infrastrukturu, obnavljaju industriju, podižu kvalitet turističkih usluga i zato Trebinje ne može da stane, mora da ide dalje“, rekao je Dodik novinarima. 

„Već sljedeće godine ovdje ćemo raditi rekonstrukciju bolnice“, naveo je Dodik. 

Ćurić je rekao da je počastvovan posjetom srpskog člana Predsjedništva BiH. 

„Grad Trebinje prednjači među lokalnim zajednicama u Srpskoj u programima podrške porodici i drugim projektima zahvaljujući Vladi Srpske, ali i Vladi Srbije“, naglasio je Ćurić. 

On je rekao da gradska uprava ima veliki broj planiranih projekata koje će realizovati uz podršku institucija Srpske, koja ni do sada nije izostala. 

Dodik i Ćurić su na današnjem sastanku u Trebinju razgovarali o aktuelnim i budućim projektima na području ovog grada. 

Sastanku u kabinetu gradonačelnika prisustvovali su i generalni direktor „Elektroprivrede Republike Srpske“ Luka Petrović, direktor „Hidroelektrana na Trebišnjici“ Gordan Mišeljić, te drugi trebinjski funkcioneri. 

Prije posjete Trebinju, Dodik se u Mostaru sastao sa liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem. 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password