Na sajmu u Mostaru biće predstavljeno 80 kompanija iz Republike Srpske

Privredna društva iz Republike Srpske predstaviće se na zajedničkom štandu na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru koji počinje sutra i trajaće do 13. aprila.

Organizator nastupa privrednika iz Srpske je Privredna komora Republike Srpske, uz podršku Ministarstva privrede i preduzetništva i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Srpske.

Na zajedničkom štandu površine 100 metara kvadratnih predstaviće se osam privrednih društava, dok će više od 80 kompanija iz svih sektora privrede biti predstavljeno putem kataloga, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

U okviru manifestacije, Privredna komora će promovisati i međunarodne projekte podrške, Evropsku mrežu preduzetništva, projekat sertifikacije opština i gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi, kao i projekat jačanje procesa intelektualne svojine i tehnološkog transfera u sektorima zelene mobilnosti.

Zemlja partner ovogodišnje sajamske manifestacije je Kina, a u okviru 22. Međunarodnog sajma privrede predviđeno je održavanje niza konferencija, prezentacija i poslovnih susreta privrednika na kojima će učestvovati i privrednici iz Srpske.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password